Nikiék külön napra kérték a beállított fotózást, hogy ne vonja el semmi sem a figyelmüket a nagy napról. Gödöllőn a Grassalkovich Kastélyra esett a választás. Az éjszakai vihar után gyönyörű felhős időre ébredtünk (a közhiedelemmel ellentétben nem a napos hanem a fátyolfelhős idő a legalkalmasabb a fotózásra a lágy fényeknek köszönhetően).

20190826_4554HD_pp.jpg

Ezen a szép nyári napon az Esztergomi Bazilikára esett a választásunk. Erika a megszokott látkép helyett izgalmasabb perspektívára vágyott, ezért a kevésbé ismert részeit térképeztük fel az épületnek. A fotózás második fele Csolnokon, egy kis tó mellett folytatódott közvetlen naplemente előtt.

20190810_3982HD.jpg

Ági és Gábor egy pénteki napra kért fel az esküvőjük fotózására. Mindketten romantikus lelkületűek ezért a páros fotózáshoz a Vajdahunyad várát választottuk.  Az esküvő minden percét áthatotta a meghittség, visszafogottság és a szeretet.

20190809_5400HD.jpg

Fatime és Gyuri egy egész napos esküvőre kért fel. Ez a nap volt az élő példa, hogy kis létszámú esküvőből is lehet fantasztikus dolgokat kihozni. A páros fotózás és a szertartás a Grassalkovich Kastélyban volt, a bulit pedig egy autentikus vendéglőben tartották meg. 

20190622_5133HD.jpg

Katica és Nándi a Budai Várban tartotta meg az esküvőjét. Sétáltunk az utcákban és kerestük a megfelelő helyet, a megfelelő fényekkel. A Budai Várnak van egy különleges hangulata, amit csak késő délután vagy este ad vissza igazán. Szerencsére az ifjú pár hajlott arra, hogy áttervezze a napot a fotózást előnyben részesítve, így születtek ezek a meleg tónusú gyönyörű képek.

20190621_5059HD.jpg

Az esküvő a legszerencsésebben alakult. Egész nap viharos-szeles időnk volt és mégis megúsztuk egy csepp eső nélkül.  A fotózás helyszíne a József-hegyi kilátóra esett, a fotóknak kifejezetten jót tett ez a borongós hangulat. Sem a menyasszonyunknak Évinek, sem a Vőlegénynek Csabának nem szegte kedvét az időjárás.   

20190619_0415HD.jpg

 © 2020 Hornyák Dániel