top of page
20200628_7203HD.jpg

Anita és Gergő

"Kedves Dani! Szeretnénk megköszönni a profi munkádat esküvőnk napján illetve a másnapi kreatív fotózáson. Minden pontosan úgy történt, ahogy azt előre egyeztettük. Rengeteg - több mint 800 - kép készült és mindegyik egytől egyig profi minőségben! Minden és mindenki meg lett örökítve. Külön kiemelném, hogy a magas minőség mellett mindegyik kép teljesen természetes pont ettől hiteles az összes. A másnapi kreatív fotózás is fantasztikusan sikerült kint a természetben. Izgatottan vártuk a slidevideót ami tényleg minden fontos mozzanatát visszaadta a nagy napnak. Mindent nagyon köszönünk és bátran ajánlunk azóta is minden ismerősnek!"

20200628_7443HD.jpg
20200711_4387HD.jpg

Kitti és Márk

"Dani már az előzetes megbeszélések során is nagyon profinak és felkészültnek tűnt, ami végül az eseményen is bebizonyosodott, illetve a kész képeken is látszik. Végig nagyon udvarias, segítőkész volt és figyelt a részletekre. Társa, Laja szintén remek munkát végzett, nagyon jó pillanatokat örökített meg. Érződött kettejükön a rutin és, hogy régóta dolgoznak együtt. A végeredmény gyönyörű lett, nagyon örülünk a képeknek és a videóknak. Köszönjük!"

20200812_8221HD.jpg

Adri és Tamás

"Kedves Dani!
Köszönjük szépen, hogy profizmussal és jó kedvvel megfűszerezve ilyen csodálatosan megörökítetted a Mi Nagy Napunkat és az azt megelőző fotózásunkat.
Neked köszönhetően gyönyörű képek emlékeztetnek minket erre a különleges napra. Megtaláltad azokat az egyedi és megismételhetetlen pillanatokat, amelyek számunkra emlékezetessé tették a nagy napot, minden vicces összekacsintást, mosolyt, érzelmet sikerült a képek segítségével visszaadnod nekünk.
Mióta megkaptuk a képeket, rengetegszer néztük végig őket, és mindig újabb és újabb kedvencet választunk. Családunknak és barátainknak is hihetetlenül tetszenek a képek. Köszönjük szépen, hogy neked köszönhetően örökké felejthetetlen marad ez a nap!
Adri és Tamás"

20200815_2317HD.jpg
bottom of page