Az esküvő egy álom. Én a képzeletemet használom, hogy az álmotokat a legtisztább formájában mutassam meg a fotóimon keresztül. Mindig költő szerettem volna lenni, aki a szavaival elvarázsolja a közönségét és leírja a megfoghatatlant, de a sors az utamba egy kamerát sodort,  amit nagyon megszerettem. Ezért a képeimen keresztül mesélem el Nektek milyennek látlak benneteket, életetek egyik legszebb és legfontosabb napján.

 

A képeimmel nem célom, hogy újrateremtsem az esküvőtöket. Nem én határozom meg annak stílusát, de megpróbálom kihangsúlyozni, hogy mi a fontos és milyen a valódi személyiségetek. A váratlanra fókuszálok, próbálom megtalálni az igazi pillanatokat és folyton új perspektívákat keresek. Figyelek arra, hogy ti kedves menyasszony és vőlegény jól érezzétek magatokat a fotózáson, és a legjobbat hozzam ki belőletek, miközben elkapom a köztetek felvillanó meghitt és intim pillanatokat.

 

Célom, hogy megörökítsem az esküvőtök napján annak legfontosabb pillanatait, mindezt tisztán és érthetően teszem. Igyekszem visszaadni nektek az esküvőtök szépségét. Köszönöm, hogy megtiszteltek bizalmatokkal, töltsetek el egy kis időt a képeim nézegetésével, és ha tetszik amit láttok keressetek fel.

ESKÜVŐI FOTÓ GALÉRIA

 

Humor, jókedv, és egy kis magabiztosság. Ezeket használom, hogy önfeledt élmény legyen a fotózás az esküvőtök napján. Egyszerre vagyok a társaság középpontjában, ha a násznépet nevettetni kell, és szürke légy a falon, hogy a meghitt pillanatokat is észrevétlenül elkaphassam. Akkor fotózom, amikor a legkevésbé számítotok rá. Így születnek az érzelmekkel teli, természetes és őszinte esküvői fotók.  

A hosszú évek tapasztalatai megtanították, hogyan kezeljem diszkréten a vidám örömapákat, túlbuzgó násznagyokat, érzékeny lelkületű koszorúslányokat. Nálam nem kell aggódnotok, hogy az esküvőtök akár egyetlen fontos momentumáról is lemaradok. 

 
Hornyák Dániel esküvői fotós

Hornyák Dániel

Az esküvő fotózása számomra kiváltságot jelent. Betekinthetek két ember legszebb és legboldogabb pillanataiba. Ott lehetek, amikor  kimondják a boldogító igent, ahol csak a meghittség és a szeretet marad. Ezekért a pillanatokért fotózom. 

 

+36 30 935 1219
 

Milyen számomra az álompár?

Olyan párokkal dolgozom a legszívesebben, akik erős egyéniséggel és jó esztétikai érzékkel rendelkeznek. Akik fontosabbnak tartják az őszinte érzéseket és a meghittséget, szemben a  beállított, "tökéletes" müviséggel.  Gyógyíthatatlanul romantikusak, de féktelenek a táncparketten. A mesterkélt fotókkal szemben az elkapott pillanatokat-rejtett érzéseket keresik majd a képeimen. A jó humorérzékkel rendelkező emberek a kedvenceim. Nagyon fontos, hogy az esküvő napján közel kerüljünk és megismerjük egymást. Ez a legjobb recept a jó képekre.  

 © 2020 Hornyák Dániel