top of page
20141028_4318HD 2.jpg
20141028_4321HD b 3.jpg
20141025_4185HD 2.jpg

Helló, Dani vagyok!

Nagyon örülök, hogy találkoztunk!

Fogj egy finom csésze kávét vagy egy pohár bort és ismerkedjünk meg.

Én kezdem…

Dani vagyok, tulajdonosa a HD Fotónak. Örülök, hogy rám találtál.

 

Nagyon szeretném megörökíteni az esküvőtöket és lefotózni a számotokra oly nagy becsben tartott emlékeket, gyönyörű és egyedi stílusban.

 

Szeretném, ha újra átélhetnétek az esküvő legemlékezetesebb pillanatait, láthatnátok mindazt a sok csodát és szeretetet, amit csak egy esküvő képes megteremteni, a képeimen keresztül.

 

Én nem csak egy hétköznapi fényképész vagyok, hanem valaki, aki észreveszi a szerelmes pillantásokat, rejtett érintéseket és elkapja a legmeghatóbb és legérzelmesebb pillanatokat. Feladatomnak tartom, hogy megteremtsek számotokra egy biztonságos és kiszámítható légkört, gondoskodjak a jó hangulatról, vidám percekről.

 

Megtalálom a szépséget az egyszerű dolgokban: egy tökéletesen lefőzött forró csésze kávéban, egy finom pohár borban, csöndes elmélkedésben a teraszon, miközben halkan kopog az eső az ablakpárkányon. És persze a fotózásban.

 

Szeretem kitölteni a napjaimat az élet apró örömeivel, szeretek utazni, útifotókat készíteni a világról, emberekről, érzelmekről. Teljes elköteleződéssel adom oda magam életem legnagyobb szenvedélyének, a fotózásnak. Hiszek az első látásra szerelemben (13 éve élek boldog házasságban), hogy addig nevetünk amíg kicsordul a könnyünk, vagy addig sírunk, hogy nevetésben törünk ki a végén.

 

Célom, hogy szenvedéllyel, szívvel, szeretettel és tisztelettel no meg csipetnyi humorral megkíséreljem lefordítani az érzéseiteket portré fotókká, amiket aztán megfoghattok a kezetekben, és visszaidézhetitek az emlékét ennek a gyönyörű napnak életetek végéig.

 

Engedd meg nekem, hogy ne csak szemtanúja legyek az esküvőtöknek, de lefotózhassam azt a szenvedélyt, igaz és mély szerelmet, ami akkor történik meg amikor egy pár igaz szerelmet esküszik egy egész életre. Szeretném elkészíteni a tökéletes fotót arról a pillanatról, amikor kimondjátok a megfelelő szavakat a polgári vagy templomi szertartáson és egy örökre összekötitek az életeteket.

 

Van szemem a részletekhez és szívem az egyszerű ugyanakkor gyönyörű pillanat elkapásához. Csepegtetek egy kis szerelmet minden fotóban, hogy aztán életetek végéig elraktározhassátok az értékes pillanatokat. Vidámsággal, jókedvvel, humorral és nagy szívvel, megtisztelve érezném magam, ha részt vehetnék ezen a különleges napon.

 

Dani

"Dani már az előzetes megbeszélések során is nagyon profinak és felkészültnek tűnt, ami végül az eseményen is bebizonyosodott, illetve a kész képeken is látszik. Végig nagyon udvarias, segítőkész volt és figyelt a részletekre. Társa, Laja szintén remek munkát végzett, nagyon jó pillanatokat örökített meg. Érződött kettejükön a rutin és, hogy régóta dolgoznak együtt. A végeredmény gyönyörű lett, nagyon örülünk a képeknek és a videóknak. Köszönjük!"

20200711_4795HD.jpg

Kitti & Márk

20201009_8052HD.jpg
bottom of page