ESKÜVŐI FOTÓ GALÉRIA

Humor, jókedv, és egy kis magabiztosság. Ezeket használom, hogy önfeledt élmény legyen a fotózás az esküvőtök napján. Egyszerre vagyok a társaság középpontjában, ha a násznépet nevettetni kell, és szürke légy a falon, hogy a meghitt pillanatokat is észrevétlenül elkaphassam. Akkor fotózom, amikor a legkevésbé számítotok rá. Így születnek az érzelmekkel teli, természetes és őszinte esküvői fotók.  

A hosszú évek tapasztalatai megtanították, hogyan kezeljem diszkréten a vidám örömapákat, túlbuzgó násznagyokat, érzékeny lelkületű koszorúslányokat. Nálam nem kell aggódnotok, hogy az esküvőtök akár egyetlen fontos momentumáról is lemaradok. 

ESKÜVŐI FOTÓSOROZATOK

Milyen számomra az álompár?

Olyan párokkal dolgozom a legszívesebben, akik erős egyéniséggel és jó esztétikai érzékkel rendelkeznek. Akik fontosabbnak tartják az őszinte érzéseket és a meghittséget, szemben a  beállított, "tökéletes" müviséggel.  Gyógyíthatatlanul romantikusak, de féktelenek a táncparketten. A mesterkélt fotókkal szemben az elkapott pillanatokat-rejtett érzéseket keresik majd a képeimen. A jó humorérzékkel rendelkező emberek a kedvenceim. Nagyon fontos, hogy az esküvő napján közel kerüljünk és megismerjük egymást. Ez a legjobb recept a jó képekre.  

 © 2020 Hornyák Dániel